Романтичен къмпинг

0

romantic-camping-100

Красива и свежа есента все повече се усеща във въздуха, но вие все още не сте напълно готови да се сбогувате с лятото, какво ще направите? Отидете на романтичен къмпинг, разбира се!

Независимо дали става дума само за един ден или за целия уикенд, романтичен къмпинг е забавен и уникален начин, да отпразнувате любовта си.

Прибавете няколко одеяла, пай, горещо какао, и целувки – и смятайте, че това е нашето любимо приключение сред природата!

romantic-camping-A01romantic-camping-A02

Преобразете някое местенце на открито, далеч от дома, във ваш собствен дом, като донесете най-любимите си топли одеяла, плюшени възглавнички и палатка за двама. Не забравяйте да вземете вълнени завивки за да ви бъде топло през нощта, както и специално одеяло за пикник на което да лежите и да наблюдавате звездите.

romantic-camping-A03romantic-camping-A04romantic-camping-A05romantic-camping-A06

КЪМПИНГ + СТИЛ


 Най-хубавата част при планирането на къмпинг- избирането на подходящ outfit! Облеклото е удобно и ежедневно. Сменете високите токчета с модерните цветни гумени ботуши, грабнете шарена наметка и се насладете на времето прекарано с любимия човек сред природата.

romantic-camping-A07romantic-camping-A08romantic-camping-A09

НЕЩО ГОРЕЩО …


 Задължително за всяко къмпинг пътуване е термос пълен с горещо какао. За да направите перфектната чаша какао начупете няколко парченца шоколад и ги разтопете . Добавете малко канела, щипка сол и карамел. След това комбинирайте с горещо мляко. Изсипете тази класическа къмпинг напитка в термос , а за повече пикантност, добавете и Baileys!

На края, но със сигурност не на последно място в менюто, са изпробваните и абсолютен къмпинг – фаворит, s’mores. Bземете маршмелоу, бисквити и черен шоколад, достатъчни за двама, слепете ги и ги запечете на пращящия огън. Насладете им се!

romantic-camping-A10romantic-camping-122

 Дали гледане на звездите, прегръдки край огъня и специална вечеря за двама ви звучи като една романтична вечер? Тогава действайте и си организирайте романтична къмпинг почивка с любимия човек.

romantic-camping-A11romantic-camping-A12

Photo Credit: Pinterest/Tumblr

Не пропускайте да последвате Miss Canella в Instagram и facebook!

banner-1200 original