Определи своя стил – Част 2 /Бохо/

0

ОПРЕДЕЛИ СВОЯ СТИЛ – ЧАСТ 2 /БОХО/

‘Определи своя стил’ ви помага да идентифицирате вашия личен стил. Днес ви представяме БОХО.

Единство с природата е в основата на Бохо стила, тя има голямо отражение върху цялата му същност.  Този стил се характеризира с лежерност и непринуденост, отличава се с ефирни естествени материи и много цвят.

Бохо стила включва аксесоари, тъкани и дрехи от всички краища на света. Понякога нестандартни, и със сигурност уникални, представителите на Бохо стила обикновено се носят по течението и се наслаждават на приключенията.

Може да потърсите вдъхновение и да намерите идеи, стил и различни вкусове от широка и разнообразна гама източници. Заиграйте се с многообразието от цветове, нестандартни модели и форми. Не се страхувайте да експериментирате с различни текстури и нюанси, когато избирате платове, декорации и аксесоари, изграждайки своя стил. Истинската същност на Бохо е невероятното съчетание на забавление и креативност.

Изберете лека лятна рокля, чифт каубойски ботуши, разпуснете косата си и сте готови.

find-your-style-boho-misscanella-4find-your-style-boho-misscanella-5find-your-style-boho-misscanella-6find-your-style-boho-misscanella-7find-your-style-boho-misscanella-8find-your-style-boho-misscanella-9find-your-style-boho-misscanella-10find-your-style-boho-misscanella-11find-your-style-boho-misscanella-12

Photo Credit: Pinterest/Style Board by Miss Canella

За още красиво вдъхновение последвайте Miss Canella в Instagram и facebook!

banner-1200 original