Красива идея – Корона от цветя

0

907FC_54

Нека бъдем честни. Има нещо много привлекателно в короните от цветя. Какво друго може да ви накара да се почувствате по-женствено и свободно от прекрасно цветно венче на главата?

Короните от цветя са страхотен начин да добавите малко романтика и оригиналност към вашия стил това лято. Те ще придадат закачливо настроение на вашия ден.


flower-crown23flower-crown21flower-crown7flower-crown8

Лесно е! Независимо дали става въпрос за ефирно и романтично сватбено настроение или просто искате да разкриете своя вътрешен бохо стил, като от летен музикален фестивал, короните от цветя могат да бъдат направени  вкъщи, без дори да стъпвате в цветарски магазин.

 Изберете няколко изкуствени цветя от близкия арт магазин или вземете свежи цветя от пазара и сте готови да творите.

flower-crown180flower-crown32flower-crown12flower-crown76flower-crown24flower-crown45flower-crown11flower-crown98flower-crown145flower-crown3

Когато бях малка обичах да правя корони от цветя, като нанизвам заедно маргаритки. Носех ги цял ден, а на следващия отново си правех други. Обичах тези красиви, малки корони от маргаритки…

flower-crown871flower-crown14flower-crown18flower-crown43flower-crown86flower-crown17flower-crown22flower-crown187flower-crown37

FLOWERS IN YOUR HAIR


Представяме тази  красива идея  – корона от цветя, тъй като именно цветята са перфектния начин да подчертаете вашия стил. Толкова е бързо и лесно да я направите сами! Надяваме се, че това ще ви вдъхнови да направите корони от цветя  за вас, за вашите приятелки или като подарък, а ако сте булка, която се омъжва през лятото направете една за себе си.

Можете да ги използвате също така като ленти за глава. Bсичко, което ви  трябва  са няколко изкуствени цветя, дантела и много, красиви мъниста (за украса между тях)!

В зависимост от това, какви цветове искате да бъде короната, можете да подберете съответния вид цветя.

flower-crown327flower-crown55flower-crown585flower-crown100flower-crown10

Има различни стилове, които може да  пресъздадете с венец от цветя на главата, освен класическия сладко-романтичен, женствен стил, може да направите елегантен или модерен.

За невероятно страхотния бохо-шик стил, съчетайте маргаритка с детелина, синя метличина и петуния, морски стил ще постигнете с комбинация от папрат, миди и градински рози, а екстравагантен – с щраусови пера, кристали и рози. Bъзможностите наистина са безкрайни.

flower-crown9flower-crown105flower-crown15flower-crown99flower-crown179

Има  безброй версии на тези красиви цветни корони. Те ще добавят ново, забавно и свежо настроение към цялостната ви визия, за лятна сватба, фестивал или следобеден пикник, тази тенденция  може да ви вдъхновява отново и отново.

Наслаждавайте се, вдъхновявайте се и творете!

flower-crown1flower-crown78

 Photo Credit: Pinterest/Tumblr

За още красиво вдъхновение последвайте Miss Canella в Instagram и facebook!

banner-1200 original