Романтична сватба на морския бряг

0

8789_21

Готови ли сте за романтично вдъхновение в края на лятото? Е, по-добре да сте, защото ние ще ви представим една наистина невероятно красива сватба на морския бряг.

Толкова сме развълнувани, защото сватбите на брега на морето без съмнение са ни любими. Пясъчни стъпки, топъл бриз и шума на вълните разбиващи се на брега създават приказна, романтична, обстановка –  какво повече ни трябва?

Ако някога е имало приказка на брега на морето, то това е тя!

Тази романтична сватба на морския бряг сред природата и нейната естествена красота оставят цветовете на заобикалящата среда и неутралните тонове да диктуват палитрата на цялата сватба.

Прекрасните цветя, които разцъфват в цветовете на океанския залез и всички останали детайли на красивата декорация придават на цялата сватба елегантност, шик и чувство на безкрайност, които никога няма да излязат от мода.

Харесва ни естествената светлина, положителната енергия на двойката, сияйната усмивка на булката, излъчваща безгранично щастие и магическата обстановка на брега на морето – всичко това уловено от фотографа в тези прекрасни снимки.

 Bдъхновете се и вие!


beach-wedding-67beach-wedding-12beach-wedding-70beach-wedding-11beach-wedding-5beach-wedding-22beach-wedding-19beach-wedding-16beach-wedding-3beach-wedding-32beach-wedding-15beach-wedding-24beach-wedding-33beach-wedding-7beach-wedding-28beach-wedding-50beach-wedding-56beach-wedding-17beach-wedding-55beach-wedding-4beach-wedding-42beach-wedding-9beach-wedding-43beach-wedding-30beach-wedding-66beach-wedding-6beach-wedding-80beach-wedding-85beach-wedding-89beach-wedding-92beach-wedding-29beach-wedding-38beach-wedding-74

 Photo Credit: тук

 Не пропускайте да последвате Miss Canella в Instagram и facebook!

banner-1200 original