Перфектен пикник

0

78777

Сега, когато лятото официално вече е тук, е време да грабнете няколко приятели и малко храна и да се насладите на пикник сред природата.

summer-picnic-03summer-picnic-04

ГОТОВИ ЗА ПИКНИК!


Кошницата за пикник очевидно е съществен елемент. Подходете творчески и използвайте различни видове. Ние предпочитаме кошници с отворени капаци, които могат да бъдат обсипани с многобройни елементи, украсете ги по свой начин и ги превърнете в шедьовър!

summer-picnic-05summer-picnic-06summer-picnic-07summer-picnic-08summer-picnic-09

Не ви трябва определена тема, просто вземете храни, подходящи за пикник, които са лесни за опаковане и консумиране /като кашкавал, вино, сандвичи, маслини, грозде, ядки/.

Ако имате повече време, проявете творчество. Сложете различни видове  плодове  – боровинки, ягоди, малини в малки ретро бурканчета, направете забавен десерт.

summer-picnic-010summer-picnic-011summer-picnic-013summer-picnic-012

Идеален десерт са мъфините, тъй като те са малки и лесно се опаковат и ядат. Изберете също така сладки или нарязано на малки парчета брауни, не забравяйте да забъркате и ваш собствен пикник коктейл.

summer-picnic-014summer-picnic-015summer-picnic-016summer-picnic-017

Свежите цветя са забавни!  Добавете вазичка със свежи, диви цветя като декорация на вашия пикник. Те наистина ще придадат очарование и ще превърнат пикника в специален. Малко цвят, добавен към аранжировката на кошницата, ще направи вашия пикник още по-впечатляващ.

summer-picnic-018summer-picnic-019summer-picnic-020summer-picnic-021

Вземете цветно одеяло! Независимо дали отивате на романтичен пикник или на пикник с приятели, одеялото наистина добавя атмосфера.

summer-picnic-022summer-picnic-023

НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ ФОТОАПАРАТА


Това е едно приключение, зaтова го приемете като такова! Вземете фотоапарат, за да уловите специалните моменти. Направете няколко снимки за спомен. Колкото по-специално се отнасяте към пикника, толкова по-специален ще бъде той.

summer-picnic-024summer-picnic-025summer-picnic-026summer-picnic-027summer-picnic-028summer-picnic-029

Няма по-добро време, да се насладите на пикник, отколкото сега!

Забавлявайте се!

Photo Credit: Pinterest/Style Me Pretty

Търсите още вдъхновение за пикник? Вижте нашите идеи тук и не забравяйте да ни последвате в Instagram и facebook!

banner-1200 original