Парти в холандски стил

0

bike-party-20

Сезоните се сменят, есента е зад ъгъла, какъв по-хубав начин да се насладите на последните няколко дни на късното лято, от холандско парти?

И така, завъртяхме глобуса и се приземихме в световната столица на колоезденето, Амстердам. Така че, изчеткайте дървените си обувки, опаковайте кошницата за пикник и се присъединете към нас за парти в холандски стил.

 


bike-party-8bike-party-13bike-party-51bike-party-44

ВДЪХНОВЯВАЩО…


Холандският дизайн е известен като изчистен, но в същото време въздействащ, така че решихме да се придържаме към неутралните тонове, като добавим няколко цветни контраста, когато е необходимо.

Синьо-бели покривки са идеалния фон за нашата комбинация от чинии. Поставете няколко цветни бутилки, пълни с разноцветни лалета, и получавате перфектното място за следобедна закуска с вашите приятели.

bike-party-19bike-party-012bike-party-25bike-party-32bike-party-10bike-party-6

С ХОЛАНДСКИ ПРИВКУС


За да се почувстват гостите ви сякаш наистина са се озовали в Холандия, атакувайте местния супермаркет за малко холандски сирена, бира и шоколад. Най-известната холандска бира очевидно е Heineken, но за онези, които желаят да кривнат встрани от утъпкания път, опитайте бирата La Trappe.

bike-party-2bike-party-35bike-party-16bike-party-56bike-party-11bike-party-62bike-party-37

След карането на колело, вашите гости с удоволствие ще пийнат холандска бира, и тези мини халби не може да бъдат по-сладки.

bike-party-27bike-party-9

 HIT THE OPEN ROAD


Нямате велосипед, или пък вашия е много стар? Няма проблем, колелата под наем са достъпни и лесни за намиране. Проверете местния магазин за велосипеди и си вземете под наем от там. Ако сте в морски град, пробвайте около плажа, по крайбрежието обикновено винаги дават колела под наем.

След като сте се наситили на пенлива бира и малко клог танци, е време да приберете всичко и да се качите отново на колелата.

Едно последно кръгче наоколо с вашите приятели, последвано от традиционното холандско сбогуване (холандците често се целуват три пъти), и сте готови! А парти с велосипеди е чудесен начин да представите нови приятели на стари, и кой знае, може и да припламне искра, с всички тези целувки.

Кой каза, че ‘в холандски стил’ не е романтично?

bike-party-24bike-party-41bike-party-53

Photo Credit: тук

Не пропускайте да последвате Miss Canella в Instagram и facebook!

banner-1200 original