Определи своя стил – Част 5 /Лейди/

0

ОПРЕДЕЛИ СВОЯ СТИЛ – ЧАСТ 5 /ЛЕЙДИ/

Днес приключва поредицата наречена ‘Определи своя стил’. До този момент ви представихме четири различни лични стила Романтичен, Класик, Авангард, Бохо и сега е ред на ЛЕЙДИ.

 


Предпочитате да се придържате към основите. Елегантност и стил, който ще устои на изпитанието на времето са в основата при избора ви на декорация и облекло. Създайте впечатление за шик и непринуденост, чрез комбиниране на класически елементи в топли тонове.

Основни характеристики на Лейди стила са женствените детайли  – перли, красива дантела, чаша чай. Независимо дали става дума за платовете или кройката на дрехата, смесването на модели, създава преливащ се стил, който е изцяло ваш и неподражаем.

Предпочитате красиви дрехи и подходящи аксесоари. A рокля без презрамки и розово червило ще ви накарат да се чувствате красива. 

Стилът е сладък и дързък, и ако принадлежите към него никога няма да пропуснете възможността да се поглезите.

Откриването и осъществяването на нови идеи превръща живота и гардероба ви във вълнуващо изживяване.

find-your-style-lady-misscanella-001find-your-style-lady-misscanella-002find-your-style-lady-misscanella-003find-your-style-lady-misscanella-004find-your-style-lady-misscanella-005find-your-style-lady-misscanella-006find-your-style-lady-misscanella-007find-your-style-lady-misscanella-008find-your-style-lady-misscanella-009find-your-style-lady-misscanella-0010

Не винаги е лесно да определите своя собствен стил. Но разглеждайки петте различни стила, и оприличавайки се на някой от тях, помага да изградите свой собствен уникален стил.

Photo Credit: Pinterest/Style Board by Miss Canella

За още красиво вдъхновение последвайте Miss Canella в Instagram и facebook!

banner-1200 original