Обичам този Look

 0

flower-bag1

Пролетта официално е в разгара си. Цветното вдъхновение е навсякъде около нас и просто не може да се наситим на прекрасните букетчета свежи пролетни цветя.

Ако има място, което със сигурност ще ви накара да се усмихнете, това са сергиите отрупани с цветя. Дори само да минете покрай тях няма как да не се изкушите от красивото цветно многообразие.

Предлагаме ви една невероятно шик идея за носене на букет цветя в дамска чанта, която допълнително ще придаде женственост и романтика на вашия пролетен стил.

flower-bag5flower-bag12flower-bag15flower-bag11flower-bag41flower-bag09

Нека да си го признаем – дамската чанта  е ‘дома’ на всяко момиче, когато е навън, така че е изключително важно да имате чанта, която правилно съхранява всичко необходимо и изглежда стилно. Идеалната чанта е едновременно красива и практична, модерна и удобна. И, както повечето неща в гардероба ви, и чантата се сменя според сезона. Така че не се страхувайте да опитвате нови стилове, цветове и декорации.

Защо да не изживеете тази мечта? Бъдете онова момиче, което носи цветя в чантата си!

flower-bag48flower-bag23flower-bag28flower-bag31flower-bag39

 Photo Credit: тук

За още красиво вдъхновение и още цветно настроение посетете Sunday Market и последвайте Miss Canella в Instagram и facebook!

banner-1200 original