Мода вдъхновена от цветята

0

7866

Обожаваме да виждаме пролетни цветя на всеки ъгъл, така че изобщо не е чудно, че сме влюбени във флоралната мода този сезон! Рокли на цветя, флорални поли и блузи – как да не ги обичаш?

floral-fashion-6600floral-fashion-6601

Този пост е посветен на невероятните дрехи на цветя и цветната експлозия, която ще залее целия свят тази пролет. Цветята тази пролет разцъфват не само по дърветата и по зелената трева, но също така и върху модните облекла.

Така че, подгответе се! Разгледайте нашия пост, в който ще откриете прекрасни комбинации, подбрани от нас.

floral-fashion-6602floral-fashion-6603

ФЛОРАЛНИ МОТИВИ


Не може да имате женствен гардероб без в него да са включени красиви флорални мотиви! Независимо дали е пола на цветя, блейзер или рокля. Ние лично се нуждаем и от трите!

floral-fashion-6604floral-fashion-6605

Флоралните мотиви по дрехите, обувките, чантите и другите аксесоари винаги са били задължителна част от пролетно-летния гардероб на всяка жена. Трудно е да се устои на този разкошен принт!

Заедно с цветния деним, флоралните панталони са друга тенденция, която много харесваме. Те се съчетават лесно, добавят цветен акцент и красив принт към вашето облекло.

floral-fashion-6606floral-fashion-6607floral-fashion-6608

FLOWERS ON MY DRESS


Несъмнено роклите на цветя са ни любими, защото са красиви и закачливи и винаги придават романтичност и женственост на външния вид.

Флоралната рокля  е идеална за пролетта. Кой не се нуждае от повече цветя в своя гардероб?

floral-fashion-6609floral-fashion-6610floral-fashion-6611floral-fashion-6612

За да допълните роклята трябва внимателно да подберете обувките си. Сандалите  и пантофките са изключително подходящи. А за да се превърне вашата рокля на цветя от дневен във вечерен тоалет просто трябва да я съчетаете със сандали с висок ток.

floral-fashion-6613floral-fashion-6614

Флоралните щампи са ярки, което означава, че трябва да се носят със семпли бижута.

floral-fashion-6615floral-fashion-6616floral-fashion-6617

За изискан външен вид добавянето на аксесоар е добър вариант. Подходящият елемент добавя контраст и поставя акцент в цветния тоалет. За многоцветна рокля изберете аксесоар, който съвпада с един от цветовете в роклята.

Добавете нотка на блестящ чар с пролетни цветя в облеклото си. За още постове посветени на цветята, разгледайте тук и не забравяйте да ни последвате в Instagram и facebook!

Photo Credit: Pinterest/Galmeetsglam/Pinkpeonies

banner-1200 original