Красота в смути купа

1

987000

Обичате ли смутита? Тогава ще харесате и тази идея за смути в купичка! То е вкусно, пълно със здравословни плодове и е отличен начин да започнете деня си.

smootie-bowl 20

Смути купите са изключително популярни благодарение на огромното количество великолепни снимки и рецепти навсякъде. Многобройни са причините за голямата им популярност – красивите цветове, творческият им вид и най-вече заради това, че са много, много вкусни!

smootie-bowl 21asmootie-bowl 22smootie-bowl 23smootie-bowlFI6

ТРОПИЧЕСКИ ОАЗИС


Това смути наистина си заслужава да се направи! Вкусът на тази тропическа смути купа, ни пренася някъде на плажа с пръсти заровени в пясъка и чадърче в питието.  

Тези купички са не само невероятно лесни за приготвяне, но са и толкова вкусни, колкото изглеждат!

Ние обичаме да ги приготвяме за закуска, защото те са идеалният начин за започване на деня, а и кой не иска да се събуди в тропически оазис, когато има шанс?!

smootie-bowl 24smootie-bowl 25smootie-bowl 26

ТЕ СА КРАСИВИ!


Смути купите могат да изглеждат като произведение на изкуството. Дори и да не сте настроени творчески, те все пак изглеждат страхотно с ярките си цветове и текстури.

Благодарение на тези смутита е лесно да бъдете креативни и наистина да се наслаждавате на това, което ядете. Да приготвяте смути купичката е забавно, но да я изядете след това е още по-хубаво.

smootie-bowl 27smootie-bowl 28smootie-bowl 29smootie-bowl 30

БЕЗКРАЙНИ ВКУСОВИ ВЪЗМОЖНОСТИ


Винаги може да намерите рецепта за смути, която ви харесва. Хубавото на смутитата е, че се приготвят бързо и лесно и също така може да добавите плодове или зеленчуци, които са ви любими.

smootie-bowl 31smootie-bowl 32

Има няколко компонента, които правят идеалното смути в купа: пресни зелени съставки, замразени плодове, кисело мляко, хрупкава и красива украса.

smootie-bowl 33smootie-bowl 34smootie-bowl 35

Това, което ни харесва най-много е контрастът между гладкото смути и хрупкавия топинг. Ядки, семена и гранола трябва задължително да присъстват, а замразените плодове отгоре правят смутито в купичка още по-красиво.

smootie-bowl 36smootie-bowl 37

Смути купите са хранителни, със страхотен вкус и изглеждат удивително – идеални за всички. Ако търсите още вкусни идеи, разгледайте Something Sweet и не забравяйте да ни последвате в Instagram и facebook.

Photo Credit: Pinterest/Instagram/Designlovefest/Vitamin-sunshine/Thehealthyhour

banner-1200 original