Коледни традиции

0

КОЛЕДНИ ТРАДИЦИИ

Празничният сезон е вече в ход и има много забавни дейности, които да направим преди края на годината! Толкова много неща създават настроение и правят празниците още по-весели – от  джинджифилово лате и украсяване на коледното дърво до печене на коледни сладки и пеене на класически коледни песни, да не говорим за участие в най-малко един бой със снежни топки.

Именно тези традиции, които спазвате заедно с вашето семейство и приятели са това, което прави празниците, така запомнящи се и специални. Тази Коледа не трябва да бъде по-различно! А сега ви предлагаме някои от нашите любими зимни празнични дейности, които да осъществите преди Нова година.

christmas-traditions-2330christmas-traditions-2331

УКРАСЕТЕ КОЛЕДНОТО ДЪРВО


Самата традиция на взимането на дръвчето е специална сама по себе си.  Bъпреки че избирането на перфектната елхичка може да отнеме време, това е много хубава  коледна традиция. Bземете красива коледна елха за вашия дом и я украсете с красиви орнаменти. Украсяването на коледното дърво е забавно и със сигурност ще ви донесе много празнично настроение.

christmas-traditions-2332christmas-traditions-2333

ДОМАШНО ПРИГОТВЕНИ ПРАЗНИЦИ


Приготвянето на  сладкиши носи тонове коледно настроение! Тази дейност е забавна коледна традиция за всеки! Отделете време през този празничен сезон и изпечете различни видове сладки или направете джинджифилова къщичка. Не забравяйте да ги украсите с цветна или шоколадова глазура, прибавете и натрошени ядки, цветни перли или кокос, за по-празничен вид.

christmas-traditions-2334christmas-traditions-2335

КОЛЕДЕН ВЕНЕЦ


Създаването на красив коледен венец за входната врата е хубава традиция, в която всеки може да се включи. Лесно можете да го направите като използвате растения или клончета, а ароматът му ще добави прекрасно усещане във вашия дом. Най-хубавото е, че коледния венец ще отговаря на вашите лични предпочитания, като добавите любимите си флорални мотиви или зеленина.

christmas-traditions-2336christmas-traditions-2337christmas-traditions-2338

КЪНКИ НА ЛЕД


Настъпването на празничния сезон се усеща с пълна сила, когато ледените пързалки най-накрая са изградени и стават достъпни за всички. Карането на кънки на лед с любимите хора е празнична дейност, която изпълва зимните дни с радост! Отивайте на леда преди празниците да са свършили!

christmas-traditions-2339christmas-traditions-2340christmas-traditions-2341christmas-traditions-2342

СНЕЖЕН ЧОВЕК


За тези, които се наслаждават на снежна Коледа, има много вълнуващи коледни традиции, които може да направите в снега. Правенето на снежен човек е любима част от празника!

Поддържайте празничното настроение живо от коледните разпродажби до направата на един приятел от сняг.

christmas-traditions-2343christmas-traditions-2344christmas-traditions-2345

Photo Credit: Pinterest/Tumblr/KielJamesPatrick

За още коледно вдъхновение последвайте Miss Canella в Instagram и facebook!

banner-1200 original