Get The Look – пролетен фестивал


0

GET THE LOOK – ПРОЛЕТЕН ФЕСТИВАЛ

Пролетта е тук! Температурите се повишават, ще трябва да се сбогуваме със зимните тоалети, и да се върнем към нашия пролетен гардероб. Това означава, че е време да изберете любимите си дрехи, подходящи за топло време. Ако имате нужда от малко вдъхновение, за това какво да облечете този сезон, може да видите нашата модна пролетна комбинация, която ще ви помогне  за вашия outfit тази пролет.

Cвежо, модерно, флорално – флоралните мотиви обикновено се свързват с пролетта и лятото, и тази пролет не е изключение. Флоралният мотив е много красив през този сезон и е идеален за вашето пролетно облекло.

Тази пролет зеленият цвят, във всички нюанси,  ще бъде наистина популярен, така че се опитайте да го добавите към вашия outfit.

get-the-look-spring-festival-021

ПЕРФЕКТНА  ПРОЛЕТНА РОКЛЯ


Пролетната рокля трябва да бъде лека, цветна и подходяща и за деня и за вечерта, романтична, със закачливи воали, перфектна  за пролетта и за вашия пролетен стил тази година! Изберете нещо, което изглежда страхотно и ще се чувствате удобно.

Добавете подходящи аксесоари. Позабавлявайте се с цветовете на вашата чанта, отправете си  забавно предизвикателство, като избягвате черните и тъмни цветове поне за малко.

Тази стилна комбинация може наистина да ви вдъхнови за пролетния сезон. Изглеждайте страхотно всеки ден и се забавлявайте!

get-the-look-spring-festival 1144

Photo Credit: Pinterest/Fashion Style by Miss Canella

 Не пропускайте да последвате Miss Canella в Instagram и facebook!

banner-1200 original