Get The Look – новогодишно парти


0

GET THE LOOK – НОВОГОДИШНО ПАРТИ

Cега, когато коледните празници отминаха, съвсем естествено насочваме нашето внимание към посрещането на Нова година. И разбира се, трябва да помислим за перфектния тоалет за новогодишното парти.

Bсяко момиче знае, че за всеки празник или тържество, изключително важно е перфектното облекло, така днешният Get the look е вдъхновен от навечерието на Новата година. Независимо дали ще излезете някъде из града, или ще се събирате със семейството и приятелите, има толкова много бляскави тоалети, които може да облечете, така че не забравяйте да се насладите на избирането на един (а защо не и два!) специални новогодишни тоалета.

Дами грабвайте своята чанта клъч и високите токчета, ние сме ви подготвили бляскаво парти за да посрещнем новата година!

new-year-party-get-the-look-01

Нежно розово, с празнични златни отблясъци са идеалната цветова комбинация за бляскаво парти. А като прибавите модерни бели цветове, ще запазите вида си елегантен и свеж.
Нова година е блясък, веселие и шампанско! И за една вечер, изпълнена с празнично настроение, перфектната рокля е задължителна.

Ние обичаме този класен и едновременно дързък модел, с много пайети. Непринудена и сладка, тази рокля може да добави малко блясък към гардероба ви в новогодишната нощ.

Пайетите са задължителни за новогодишната вечер, така че тази прелестна златна рокля с пайети ще бъде перфектна за танцуване цяла нощ. С нея непременно ще се откроявате в морето от тъмни зимни нюанси!

new-year-get-the-look-711new-year-get-the-look-712

Photo Credit: Pinterest/Fashion Style by Miss Canella

За още красиво вдъхновение последвайте Miss Canella в Instagram и facebook!

banner-1200 original