Get The Look – есенен стил


0

GET THE LOOK – ЕСЕНЕН СТИЛ

Най-накрая дойде октомври, което означава, че вече сме в разгара на есента! Едно от най-хубавите неща този сезон е модата, която идва заедно с него.

Понижаването на температурите не означава, че не може да демонстрирате стилен есенен гардероб.

През този сезон издигнете вашия стил до нови висоти с удобни и модерни есенни модели.

Готови ли сте за есента? Ние да! Тя е нашият любим моден сезон! Цветове, щампи, детайли, тенденции – есента предоставя прекрасни модни възможности.

Разгледайте днешния Get the Look и нашите вдъхновяващи идеи за есенен стил!

fall-style-get-the-look-001

Топлите цветове на есента са идеалният начин да украсите своя outfit .

Тъмно жълто /така популярния цвят горчица / е един от любимите ни есенни цветове, той изразява богатството на есента и в същото време все още поддържа весели слънчеви нотки.

Важно допълнение към вашия гардероб за добавяне на няколко щрихи с неочакван цвят, жълтото мигновено внася оживление във вашия външен вид.

ТОПЛО ПАЛТО


 Някои дни пуловерът просто не е достатъчен, необходимо е нещо допълнително за да победим студа. Есенната мода избягва ярките цветове, които са характерни за летните месеци. Cтоплете се с подходящо палто, и се придържайте към неутралния и изящен есенен стил.

Драпирани, отворени асиметрични жилетки са изключителен тренд тази есен и задължително трябва да имате поне една в гардероба си. Комбинирайте ги с тесни дънки и боти!

fall-style-get-the-look-1fall-style-get-the-look-15fall-style-get-the-look-18fall-style-get-the-look-3

 МЕК КАРИРАН ШАЛ


Шалът, е един от основните аксесоари , с които може да направите гардероба си по-топъл и приятен тази есен. Cъс сигурност нов шал за сезона ще ви помогне да се преборите с хладното време! Покажете своя моден усет, като добавите шал на шарки към вашия есенен стил.

Карето е най-есенната щампа — стои красиво на всичко – от ризи и поли до панталони. Ние предлагаме: опитайте кариран шал – той незабавно ще обнови всяко облекло, тип одеяло за по-драматичен ефект или просто безкраен шал за лесно увиване.

Photo Credit: Pinterest/Fashion Style by Miss Canella

За още красиво вдъхновение последвайте Miss Canella в Instagram и facebook!

banner-1200 original