Фестивал на въздушните балони

0

878_5SF

Местоположение: Cтиймбоут Cпрингс, щата Колорадо, САЩ 

Steamboat Springs, Colorado, USA

Дата: 9-10 юли

Участие: Отидете на фестивала рано сутринта за да видите как се надуват балоните и се насладете на тази страхотна възможност да направите невероятни снимки

steamboat - festival45steamboat - festival2steamboat - festival12steamboat - festival81

Cтанете рано, за да се насладите на зрелищната сцена, в която цветовете изпълват небето! Над 40 балона с горещ въздух ще се извисяват високо над долината Yampa, Колорадо за годишния фестивал –  Родео с въздушни балони, който се провежда в Cтиймбоут Cпрингс през юли. Зрителите се събират на езерото Bald Eagle Lake за да наблюдават на живо издигането на балоните. Не забравяйте фотоапарата си!

Частта с родеото се състои от забавни състезания и тъй като пилотите на балоните са доста конкурентни, това гарантира прекрасно шоу.

След като балоните излетят във въздуха, зрителите може да пият кафе, да си вземат закуски и да се насладят на фантастичната гледка на цветните балони осеяли небето над  долината.

steamboat - festival19

steamboat - festival42steamboat - festival03steamboat - festival11steamboat - festival87steamboat - festival43steamboat - festival18steamboat - festival111steamboat - festival21

Местни атракции: Изкуства в парка – друго събитие на фестивала е Арт в парка, където изкуства, занаяти и представления ще запълват целия ден.

Най-важно:  забавлението не спира,  дори когато слънцето залезе. Bърнете се в района на планината и наблюдавайте цветовете на светещите в тъмното балони.

Зрителите ще имат възможност да се разхождат сред завързаните балони или да правят снимки на този красив изглед от многобройните ресторанти и хотелски балкони в основата на планината.

Photo Credit: Pinterest/Tumblr

Не пропускайте да последвате Miss Canella в Instagram и facebook!

banner-1200 original