Еко опаковане на подаръци

1

ЕКО ОПАКОВАНЕ НА ПОДАРЪЦИ

Има толкова много неща, които обичаме в коледните празници, но няма нищо по-хубаво от избирането и опаковането на перфектния подарък за специален човек. Най-вероятно вече сте приключили с празничния шопинг и сега настъпва моментът за грижливо опаковане на подаръците.

eco-christmas-wrapping6820eco-christmas-wrapping6821

Bъпреки, че има многобройни възможности, когато става въпрос за опаковане на подаръци, ние обичаме да подхождаме творчески, да придадем малко допълнителна индивидуалност на нашите подаръци. За тази цел ви представяме няколко идеи за опаковане и украсяване на подаръци с материали, които вероятно вече имате под ръка.

 Разгледайте и открийте вдъхновение в опаковането с изцяло природни елементи, което не само ще направи вашите подаръци уникални и впечатляващи, но и ще ви накара да се почувствате по-близо до природата.

eco-christmas-wrapping6822eco-christmas-wrapping6823

Bъзползвайте се от естествените дарове на природата при опаковането на подаръците за любимите си хора.

Cъздайте красиво опаковани подаръци, с мисъл не само за получателя, но също така и за природата.

eco-christmas-wrapping6824eco-christmas-wrapping6825

ВДЪХНОВЕНО ОТ ПРИРОДАТА


Кафявата опаковъчна хартия е един от нашите лични фаворити за опаковане, тя създава прекрасен неутрален фон, който лесно може да бъде украсен. Можете лесно да намерите такава хартия и тя се рециклира напълно след това.

eco-christmas-wrapping6826eco-christmas-wrapping6827

Естествената зеленина поставя перфектен акцент – може да използвате всичко от природата като борови клончета, листа, шишарки, плодове и други елементи, които може да намерите навън, за да направите своите подаръци по-празнични и уникални.

eco-christmas-wrapping6828

За да завържете етикетчетата на подаръците или да прикрепите зелените клончета за украса, вместо традиционните панделки може да използвате еко елементи като памучни панделки или канап.

eco-christmas-wrapping6829eco-christmas-wrapping6830

Photo Credit: Pinterest

За още красиво вдъхновение последвайте Miss Canella в Instagram и facebook!

banner-1200 original