C’EST MAGNIFIQUE – във френски стил

0

french-style-100

Ooh-la-la! Днес ще ви представим малко френски повлияно вдъхновение, малко Parisian Chic стил, който да развълнува вашите сърца и да ви накара да мечтаете за слънчеви парижки дни …

 


french-style-300a

C’EST MAGNIFIQUE


Французойките са известни със своя страхотен стил, привидно постигнат без много усилия. Хубавото е, че не е толкова трудно да се открадне малко от техния стил.

Следват правилото ‘по-малкото е повече’, добре поддържан външен вид, в основата на който са естествено изглеждащи коса и грим. О, и те обичат да се наслаждават на живота с хубава храна и вино. Ето малко вдъхновение, което да ви помогне да поживеете във френски стил.

french-style-301afrench-style-302afrench-style-303a

 

ПРЕВКЛЮЧЕТЕ НА ВАШЕТО ВЪТРЕШНО ФРЕНСКО ‘АЗ‘


Този уикенд, откраднете малко време за себе си, почувствайте се като френско момиче! Bземете любимото си четиво, пийнете чаша еспресо, насладете се на пресни плодове, и се отпуснете (за да се почувствате още по френски, си сложете шикозна сламена шапка).

french-style-304afrench-style-305a

За да придадете още малко френски стил на вашия ден не забравяйте да добавите няколко макарона, мъничка Айфелова кула и вкусна френска кухня …

french-style-306afrench-style-307afrench-style-308a

 Photo Credit: Pinterest/MakingMagique

За още красиво вдъхновение последвайте Miss Canella в Instagram и facebook!

banner-1200 original