Аромат на пролет

0

daisy001

Пролет е,  всичко е разцъфнало, което означава, че е време да промените вашия парфюм в пролетен режим. Подобно на дрехите и аксесоарите, парфюмът също трябва да съответства на сезона. Изберете аромат, който е сладък и флорален, за ново пролетно настроение, и засияйте!

Доказано е, че никога не можем да се наситим на цветята, но ако има едно цвете, което се свързва с пролетта, то това е маргаритката, едновременно сладка, бохо и шик. Слънчевите дни и зелената трева предизвикват огромно желание да включим в нашия пролетен стил всичко, което е вдъхновено от маргаритката. За щастие, ние открихме перфектната отправна точка – ‘Daisy’ на Marc Jacobs.

daisy1200daisy1201

 ПРОЛЕТ В ШИШЕНЦЕ


Да, този парфюм е свеж, сладък и цветен с всички женствени вибрации, които можем да пожелаем. Чувстваме се като омагьосани, когато вземем това покрито с маргаритки шишенце парфюм! С нотки на грейпфрут и мускус, и придружаващ аромат на цветя, Daisy е безспорно ярък, игрив парфюм който бихме могли да си слагаме всеки ден.

Този аромат олицетворява всичко, което свързваме с  пролетта и разбира се, с това уникално, малко цвете. С толкова много вдъхновение в едно малко шишенце, изглежда, че единственото, което ни остава е да позволим на  нашата мания по маргаритките да завладее гардероба ни тази пролет.

daisy1202

Cвеж и женствен, парфюмът Daisy е игриво искрящ и съблазнителен аромат. Daisy пленява с пищната свежест на дивата ягода, след това разцъфва с модерното ретро ухание на кадифени теменужени листенца и завършва с блестящото съчетание на гардения и жасмин. Белите акорди на бреза, ванилия и мускус добавят още малко интензивност.

Дизайнът на шишенцето представлява луксозно, прозрачно стъкло, гарнирано с игриво разпръснати маргаритки, които се появяват, за да разцъфнат на кръглата златна капачка.

daisy1203daisy1204daisy1205

СВЕТЪТ НА DAISY


Ярък, флиртуващ, свободен дух. Bлезте в света на Daisy, свеж, женски аромат с игрива невинност. Винаги елегантен и пленителен, но не и прекалено сериозен, Daisy е искрящ, цветен букет, обвит в топлина и комфорт.

 Bълнуващ, блестящ, игрив. Daisy Eau So Fresh на Marc Jacobs е интерпретация на класическия Daisy. Той е  ярък, цветен,  с изобилие от свежи нотки, които те пренасят на щастливо и забавно място. Той излъчва слънчева, искряща енергия.

Парфюм  толкова освежаващ и идеален за пролетта!

Ефирен, освободен, сияен. Daisy Dream е плодово цветен аромат с лек и ефирен допир. Bдъхновен от безграничния дух на маргаритките и синьото небе, Daisy Dream отразява неустоимия микс  на Marc Jacobs от сложни детайли, елегантност и женственост, като  свежа интерпретация на култовия парфюм Daisy.

Daisy Dream  е цветен плодов аромат с лек и ефирен допир – мечтателен, сладък и очарователен.

 

daisy1206daisy1207

Забелязали ли сте как определен аромат или парфюм ви кара да мислите за определен човек и дори ви кара да се върнете назад към специални моменти и места свързани с  този човек? Много често избираме характерен аромат като водещ фактор в нашия индивидуален стил за красота.

Мислете за вашия парфюм, като вид украшение

Denyse Beaulieu

daisy1208daisy1209

Невероятният аромат е като черешката на тортата, той е финалния щрих. Само едно напръскване от любимия  eau de toilette (като биха казали французите) моментално ще ви накара да се почувствате още по-женствено и направо божествено.

 Photo Credit: Pinterest/Tumblr

За още красиво вдъхновение последвайте Miss Canella в Instagram и facebook!

banner-1200 original