Определи своя стил – Романтичен Част 1

0

ОПРЕДЕЛИ СВОЯ СТИЛ – ЧАСТ 1 /РОМАНТИЧЕН/

Вашият стил е израз на вашата индивидуалност. Cега ще разгледаме какво точно означава това. Дали сте Класик или пък Бохо? Може би сте Авангард, вдъхновени от горещите модни тенденции?

Определянето на вашия стил създава реалистична основа на това, към което трябва да се придържате, вместо да се лутате сред изобилието от идеи. През следващите няколко седмици, ние ще ви представим нашите пет основни стила. А коя сте вие Романтична, Авангард, Класик, Бохо или Лейди – решете сами.

Може да се оприличите на повече от един от тези стилове, но идеята е да откриете ‘стил- основа’, който ще ви помогне да изберете идеалната цветова схема, гардероб или декорация, които най-добре изразяват вашата същност.

 


Представяме РОМАНТИЧЕН – този стил олицетворява романтиката на вашата изискана личност. Отличете женствената си същност с воали, дантели, панделки, и най-фини платове. Красиви аксесоари, цветя и сладки, написани на ръка бележки допълват очарованието на стила. Идеята е да се обърне внимание на подробностите, като в същото време се акцентира на ключова визуализация с красива украса и качествени материали.

Отива ви всичко закачливо, флорално и женствено! От деликатни дантелени модели, до впечатляващи флорални мотиви, гардеробът е завладян от романтика и мечтателност. Cъщността на този стил е да изглеждате закачливо, забавно и красиво.

find-your-style-romantic-001

find-your-style-romantic-002find-your-style-romantic-003find-your-style-romantic-004find-your-style-romantic-005find-your-style-romantic-006find-your-style-romantic-007find-your-style-romantic-008find-your-style-romantic-009

Photo Credit: Pinterest/Style Board by Miss Canella

За още красиво вдъхновение последвайте Miss Canella в Instagram и facebook!

banner-1200 original