Какво да облечем в Париж през пролетта

0

paris-what-to-wear3

ВРЕМЕ


Пролетта в Париж е винаги непредвидима, така че бъдете подготвени за всичко и вземете в багажа си всякакъв вид дрехи.

what- to- wear- paris2200what- to- wear- paris2201

За да не изглеждате като турист, и да изпъквате по парижките улици, би било добре да  избягвате ниски ботуши, маратонки, джапанки и анцузи. Запомнете, че във всеки един момент трябва да изглеждате представително; целта ви е да поддържате комфортен вид, като едновременно с това демонстрирате женственост и стил.

Не забравяйте да вземете яке за по-хладните дни, стилна, връхна дреха с дълъг ръкав и  блузи с къс ръкав, които са подходящи за комбиниране с дълги поли, прави панталони, а към тях може да добавите любимите си удобни боти.

what- to- wear- paris2202what- to- wear- paris2203what- to- wear- paris2204what- to- wear- paris2205

ПАРИЖКИ СТИЛ НА ОБЛИЧАНЕ


Парижани обичат черния цвят, така че се опитайте да съчетаете облекло в черно, към което може да добавите цветен акцент с вашите шалове, колани или чанта.  Не забравяйте да се придържате към правилото ‘не повече от 3 цвята’.

what- to- wear- paris2206

Идеалният аксесоар, който освежава и придава цвят на всяко облекло, е дамската чанта. Перфектната чанта за Париж е т.нар. crossbody – чанта с дълга дръжка, която можете да използвате за дневното ви облекло, а ако е с подвижна верига, може лесно да я превърнете в класически елегантна чанта клъч, а стилът си от дневен във вечерен. Париж е град, където ще са ви необходими хубав чифт слънчеви очила – перфектният дневен аксесоар.

what- to- wear- paris2207

Като малко допълнение, Париж е градът на светлините, модата и любовта, така че ако искате да се чувствате повече French, вземете най-красивото си бельо, няма нужда никой да знае, това ще ви накара да се чувствате бляскаво!

what- to- wear- paris2208what- to- wear- paris2209what- to- wear- paris2210what- to- wear- paris2211

ШОПИНГ В ПАРИЖ


Трябва само да чуете думата Париж, за да се сетите веднага за една от най-големите модни столици в света. Париж е град, пълен с дизайнерски модни къщи, бутици, големи обществени магазини, в които можете да прекарате часове.

what- to- wear- paris2212what- to- wear- paris2213

За още парижко вдъхновение посетете нашата статия Paris…през пролетта.

Photo Credit: Pinterest

 Не пропускайте да последвате Miss Canella в Instagram и facebook!

banner-1200 original