Идеи за коледни подаръци – Christmas gift list

0

ИДЕИ ЗА КОЛЕДНИ ПОДАРЪЦИ

christmas-list-100

Не можем да повярваме, че вече е декември! Това е любимото ни време от годината и сме много развълнувани да споделим с вас нашите идеи за коледни подаръци. Изключително много се забавлявахме, когато работихме по тях и се надяваме, че ще ви бъдат полезни. Това е списък с идеи за подарък за вашата сестра, най-добра приятелка, или може би дори за самите вас!

За да поставим официално начало на коледния шопинг, ние се постарахме да съберем най-добрите идеи за подаръци и ги разделихме в три категории – за любителките на модата, красотата и пътешествията.

Разгледайте нашите предложения и изберете тези, които ви харесват най-много…

 МОДНА КРАЛИЦА


 Този списък от страхотни идеи за подаръци е перфектен за любителка на модата. И честно казано, човек никога не може да сбърка със сладка шапка с пухче или бляскава чанта. Това е нашето основно правило. Вижте всички забавни предложения, които дори може да включите във вашия собствен списък с коледни желания!

 christmas-list-30

BEAUTY LOVER


 Ако козметичната чантичка на вашата приятелка прилича на витрината на Sephora, тогава тук вие със сигурност ще откриете идея за подходящ коледен подарък. Вижте тази колекция от невероятна козметика, която включихме в нашия списък…

christmas -list-102

WANDERLUST


 Ако вашата приятелка обича да пътува тези подаръци са забавен начин да й кажете ‘на добър път’! Хвърлете един поглед на всички wanderlust вдъхновяващи идеи за подарък за следващото й пътуване!

christmas- list-901

Photo Credit: Polyvore/Pinterest/Bucket List by Miss Canella

За още красиво вдъхновение последвайте Miss Canella в Instagram и facebook!

banner-1200 original