Get The Look – коледен тоалет


0

GET THE LOOK – КОЛЕДЕН ТОАЛЕТ

Това е най-прекрасното време на годината! Защо? Просто защото празниците са идеален повод, да се съберем със семейството и приятелите си, да приготвим специални ястия и /това ни е любимо!/ да си облечем елегантен тоалет.

С наближаването на празниците все повече идеи за празнични тоалети се въртят в главите ни. Какво да облечем за забавното коледно парти или за посрещането на Нова година.

Този сезон изобилства с прекрасни идеи за празнични тоалети с много тюл, блестящи бижута, както и винтидж стилове, от които да избирате, но понякога най-трудната част е съчетаването на outfit, който ще направи впечатление. В днешния Get The Look ви представяме нашия любим коледен outfit.

get-the-look-christmas-outfit-miss-canella-24

Пола от бял тюл подчертава женствения вид, червен, кашмирен пуловер напомнящ за най-коледното цвете – коледната звезда, червено червило, високи токчета, украсени с панделка – коледното червено добавя красив и жизнен щрих към снежнобелия фон навън.

Това е един очарователен, празничен, супер сладък тоалет, който можете да постигнете с малко усилия! Зимната мода никога досега не е изглеждала толкова приказно!

 Bесела Коледа!

Get-the-look-Christmas-outfit-1145Get-the-look-Christmas-outfit-1146

Photo Credit: Pinterest/Fashion Style by Miss Canella

За още коледно вдъхновение последвайте Miss Canella в Instagram и facebook!

banner-1200 original