Get The Look – Градски шик – New York


0

Септември е най-важният месец в годината за света на модата. Модните списания публикуват своите септемврийски издания – най-големите и очаквани издания на годината. Седмиците на модата са в разгара си по цял свят, представяйки предстоящите тенденции.

Затова ние, тук в Miss Canella, през следващите седмици ще ви представим нашата поредица Get the look, вдъхновена от големите модни столици.

Голямата четворка на модата – Ню Йорк, Лондон, Милано и Париж градовете, които оказват голямо влияние върху света на модата!

Най-големите модни къщи и марки се намират в тези градове, там работят най-влиятелните дизайнери, организират се модни ревюта, изложения и награди, публикуват се най-големите модни списания, така че практически всичко, свързано със света на модата, започва от тези столици.

Get-the-look-new-york-misscanellaГРАДСКИ ШИК – НЮ ЙОРК


Голямата ябълка внася свеж стил, който се определя като енергичен и модерен, подобно на тълпите, изпълнили забързаните му улици. Нюйоркският стил  улавя това непрекъснато оживление като представя стил, който служи еднакво добре, от офиса в центъра на Манхатън до бейзболните игри през уикенда и коктейлните партита в Бруклин.

Get-the-look-new-york-01Get-the-look-new-york-02Get-the-look-new-york-03

Photo Credit: Pinterest/Fashion Style by Miss Canella

За още красиво вдъхновение последвайте Miss Canella в Instagram и facebook!

banner-1200 original